День молоді

Дата публікації: 30.06.2017

ВідМіська рада

Чер 30, 2017

12

Серед багатьох свят, які відзначає наша країна, День молоді – свято особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає в самостійне життя, вирішує свої перші власні рішення. Це час становлення, професійного вибору, час кохання та мрій, час планування майбутнього.
25 червня 2017 року День молоді відзначали і в Сторожинецькій міській об’єднанні територіальній громаді. Святкування проходили в декількох населених пунктах громади. Розпочалися святкування в м.Сторожинець турніром з міні-футболу серед молоді громади, наступні заходи пройшли в парку «Юність», урочисте відкриття Дня молоді, показовий виступ каратистів, рок концерт вихованців ЦДЮТ та дискотека для молоді. Знагоди свята до всіх присутніх зі словами вдячності та відзначення активної та перспективної молоді звернувся Сторожинецький міський голова М.М.Карлійчук побажавши всім молодим міцного здоров’я, успіхів у навчанні та роботі, творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого Ви прагнете.
В цей день також пройшли заходи і в с.Панка де відбувалося не тільки відзначення Дня молоді але й День села. Важливою подією для жителів села стало підписання трьох стороннього меморандуму про співпрацю в галузі сільського господарства між Сторожинецькою міською радою, Асоціацією “Український кооперативний альянс” і СОК “Перший національний аграрний кооператив”. Закінчилися заходи міжнародним футбольним турніром в пам’ять Віталія Доскалюка.
В с.Комарівці заходи до Дня молоді відбулися у Будинку культури за участю учасників художньої самодіяльності та народного оркестру народних інструментів «Гроно калинове» Сторожинецького РБНК. Також відбулися спортивні змагання на стадіоні і завершилися заходи матчем чемпіонату району з футболу серед команд с.Комарівці та смт.Красноїльськ.