В бібліотеці с.Бобівці бібліотекарями продовжуються проводитись літні читання під назвою: « Літо у бібліотеці? Це крутіше дискотеки! Це свято, це сміх, це книжковий дивосвіт!»
Бібліотека організовує під час літніх канікул ігрові заходи спрямовані на формування читацьких інтересів, розвиток читацької культури, стимулювання мотивації до читання. Відвідувачі нашої бібліотеки щодня мають змогу весело і корисно провести час, беручи участь у пізнавально-розважальних заходах.
В бібліотеці оформлена на час літніх канікул книжкова виставка: « Книги мого літа» де представлена література для позакласного читання для всіх груп.
21 червня з користувачами бібліотеки була проведена літературна подорож: « Чарівна країна фантазерів», а екскурсоводами в цю дивовижну країну були веселі, життєрадісні письменники – Едгар По, Всеволод Нестайко, Олександр Грін, Оскар Уайльд. Письменники – Фантасти всього світу створили дивну країну, якої немає на географічній карті, але вона позначена в душі кожної людини, що вміє мріяти. Це – країна Фантастика.
4 липня був проведений день книжкових іменин: « Книги – ювіляри 2017 року. Була оформлена книжкова виставка та зроблений бібліографічний огляд літератури представленої на книжковій виставці. Користувачі мали змогу познайомитися з книгами ювілярами.

100_3590

100_5393

100_5428