Великодній розпис писанки

Дата публікації: 07.04.2018

ВідМіська рада

Кві 7, 2018

В Сторожинецькій художній школі пройшов майстер-клас з писанкарства. Проводила його викладач Кольберт Ірина Іллівна – народний майстер України.
Під час проведення заходу всі бажаючі випробували себе у такому, нібито вже відомому, і водночас загадковому виді народного мистецтва – писанкарстві. Було представлено багато різноманітних технік розпису писанки…
На майстер-клас завітали почесні гості: голова Сторожинецької міської ради Микола Миколайович Карлійчук, секретар міської ради Ігор Григорович Матейчук, провідний спеціаліст відділу культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Олександр Йосипович Кікена. Мер міста високо оцінив досягнення учнів школи, та відмітив найбільш талановитих грамотами та грошовими винагородами: Галицьку Дар’ю, ученицю 4-б класу викладача Білоцерківської Світлани, Верхоляк Мілану та Питиляк Діану, учениць 4-а класу викладача Зюб Наталії. Крім того, він зазначив, що керівництво Сторожинецької громади і надалі буде створювати всі умови для підтримки талановитої молоді Сторожинеччини.
_DSC0226_DSC0190_DSC0198_DSC0252_DSC0223