Сторожинецька міська рада Сторожинецького району Чернівецької області (адреса: м. Сторожинець, вул. М. Грушевського, 6; тел. 2-12-00) оголошує конкурс на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста інспектора з благоустрою відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою та  інфраструктури Сторожинецької міської ради Сторожинецького району Чернівецької області.

         Кваліфікаційні вимоги до кандидатів: наявність громадянства України,  повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістр/спеціаліст зі стажем роботи в органах місцевого самоврядування чи на державній службі не менше 1 року, або за фахом в інших сферах не менш як два роки, вільне володіння державною мовою, роботою на персональному комп’ютері.

          Для участі в конкурсі подають наступні документи: заява про участь у конкурсі, заповнена особова картка форми П-2 ДС, 2 фотокартки розміром 4 х 6, копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня, копію документу, що посвідчує особу, копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).

         Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України “Про запобігання корупції.”

         Документи подаються  протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення  оголошення про проведення конкурсу за адресою: 59000, Чернівецька обл., м. Сторожинець, вул. М. Грушевського, 6, тел. 2-12-00