Спорт для всіх

Дата публікації: 21.10.2019

ВідМатейчук Ігор

Жов 21, 2019

Спорт для всіх

Одним із пріоритетних напрямків розвитку Сторожинецької міської об’єднаної територіальної громади являється розвиток фізичної культури та  спорту. У 2019 році з метою покращення матеріально-технічної бази було здійснено капітальний ремонт приміщення ФСТ «Колос». За кошти місцевого бюджету реалізовано капітальний ремонт покрівля, роздягальні, санвузлів, замінено підлогу а також облаштовано душові кабіни.

Як зазначив міський голова Микола Карлійчук «Поява таких нових об’єктів – це свято для усієї громади. Збулась наша багаторічна мрія, і відтепер оновлений спортзал слугуватиме учням. Це інвестиція в майбутнє, в розвиток наших дітей, їх здоров’я, як духовне, моральне, так і фізичне. Оскільки ми дбаємо за їх майбутнє, щоб вони виросли справжніми патріотами нашої держави. У оновленому спортзалі також будуть займатись учні Сторожинецької гімназії та Сторожинецької ЗОСШ I-III №1 згідно графіку. Також спортзал буде використовуватися і в позаурочний час, адже в закладі діють різні секції. Тож у ми сподіваємося, що спортзал стане осередком спортивного життя міста.
Раніше тут перекрили дах. А вже цього року замінили підлогу, систему опалення, поштукатурили та оздобили стіни».

Відкриття цієї зали – ще один важливий крок у розвитку спорту та фізичної культури у населення територіальної громади. Завдяки покращенню матеріально-технічної бази ФСТ «Колос», створення сприятливих умов для реалізації права громадян на заняття фізичною культурою, задоволення потреб населення у фізкультурно-спортивних послугах за місцем проживання та відпочинку, пропаганди ведення здорового способу життя та впровадження відповідних принципів та ідеалів.

Нехай спортивні заняття та змагання, які тут відбуватимуться будуть насиченими та цікавими