Прохання від читача

Дата публікації: 06.02.2020

ВідМатейчук Ігор

Лют 6, 2020

Прохання від читача

Доброго дня шановна община! Звертаюся до всіх, кого тільки можна. Я батько дитини-інваліда. Нам 1 рочок звати Анна, в нас тяжка вада вада серця вроджена.

Перенесли 2 операції в інституті Амосова. Наразі готуємося на кінець лютого на 3ю операцію! Це смс не фейк і не розвод як буває в інтернеті.

Готовий показати і доказати все, що потрібно. Ми дві операції перенесли, зараз готуємося до 3ї, але коштів не вистачає.

Збираємо як тільки можемо. Я скину всі фотографії які потрібно і документи. Ми у відчаї, не дай Боже комусь таке. Нехай всі Ваші дітки будуть здорові і батьки і щоб Ви не знали такої біди як у нас. Нам допомагають всі хто не байдужі.

Допоможіть чим зможете. Для нас навіть 50 гривень це маленька перемога до життя. Якщо комусь потрібна буде моя допомога чи що небудь, дзвоніть в любий час я допоможу всім чим зможу! 0662887168 Андрій.

Реквізити карти 4149 6293 1244 7220 Пирогов Андрій Васильович. Я буду вдячний за любу допомогу, якщо потрібно буде повернути кошти то просто скажіть, я через 2 місяці зможу повернути по трошки.

В нас біда, я не знаю що робити. Допоможіть хто чим може. Якщо комусь щось потрібно допомогти звертайтеся, я на любе готовий!!!

Заздалегідь вдячний всім, хто допоможе!!! Дякую і нехай Вас всіх збереже Господь Бог!!!