Повідомлення

про оприлюднення проєктів регуляторних актів рішень Сторожинецької міської ради «Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки»,  «Про встановлення ставок єдиного податку», «Про встановлення транспортного податку», «Про встановлення  туристичного збору», «Про порядок обчислення та сплати земельного податку», «Про встановлення збору за місця для паркування транспортних засобів».

         Проєкт рішення сесії Сторожинецької міської ради «Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» розроблено фінансовим  відділом Сторожинецької міської ради.   Проєктом регуляторного акту передбачається встановити ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, які забезпечили б надходження до місцевого бюджету для реалізації місцевих програм.

         Проєкт рішення сесії Сторожинецької міської ради  «Про встановлення  єдиного податку» розроблено фінансовим  відділом Сторожинецької міської ради. Проєктом регуляторного акту передбачається створити рівні права і можливості для всіх фізичних осіб – підприємців, які здійснюють підприємницьку діяльність на території Сторожинецькоїоб’єднаної територіальної громади та  забезпечити надходження до загального фонду місцевого бюджету, що забезпечить фінансування програм.

         Проєкт рішення сесії Сторожинецької міської ради  «Про встановлення  транспортного податку» розробленофінансовим  відділомСторожинецької міської ради. Проєктом регуляторного акту передбачається виконати вимоги чинного законодавства та  забезпечити надходження до загального фонду місцевого бюджету, для виконання програми соціально-економічного розвитку Сторожинецькоїоб’єднаної  територіальної громади.  

         Проєкт рішення сесії Сторожинецької міської ради «Про встановлення  туристичного збору» розроблено фінансовим  відділомСторожинецької міської ради. Проєктом регуляторного акту передбачається встановити ставки туристичного збору та отримати відповідні надходження до місцевого бюджету для забезпечення фінансування програм.

         Проєкт рішення сесії Сторожинецької міської ради «Про порядок обчислення та сплати земельного податку» розроблено фінансовим  відділом Сторожинецької міської ради.  Проєктом регуляторного акту передбачається встановити ставки податку на земельні ділянки, які забезпечили б надходження до місцевого бюджету для реалізації місцевих програм.

         Проєкт рішення сесії Сторожинецької міської ради«Про встановлення збору за місця для паркування транспортних засобів» розроблено фінансовим  відділомСторожинецької міської ради. Проєктом регуляторного акту передбачається  встановити збір за місця для паркування транспортних засобів та отримати відповідні надходження до місцевого бюджету для забезпечення фінансування програм.

         Проєкти регуляторних актів та аналізи регуляторного впливу до них розміщені на офіційному сайті Сторожинецької міської ради http://http://stor-rada.gov.ua  у розділі “Документи” –веб-сторінка “Регуляторна політика”.        Запрошуємо Вас до співпраці щодо внесення зауважень та пропозицій до даних  проєктів регуляторних актів та аналізів регуляторного впливу до них. Зауваження та пропозиції надаютьсядо Сторожинецької міської за адресою: 59000, Чернівецька обл., м. Сторожинець, вул. Грушевського,6, Фінансовий відділ Сторожинецької міської ради, або на електрону пошту otg_24_327@ukr.net

         Зауваження та пропозиції приймаються до 30 квітня 2021 року в письмовому вигляді.