Оголошення

           Відповідно до ст.10, 32, 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.24 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», Постанови КМ України від 27 грудня 2017 року №1077 «Про спостережну раду закладу охорони здоров’я та внесення змін до типової форми контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я», було прийнято рішення VII сесії VIII скликання (перше пленарне засідання) Сторожинецької міської ради від 25.03.2021 № 59-7/2021 «Про намір утворення спостережної ради при комунальному некомерційному підприємстві «Сторожинецька багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Сторожинецької міської ради Чернівецького району Чернівецької області.

         Сторожинецька міська територіальна громада оголошує про намір утворення спостережної ради при комунальному некомерційному підприємстві «Сторожинецька багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Сторожинецької міської ради Чернівецького району Чернівецької області.

       Спостережна рада утворюється за рішенням власника (уповноваженого ним органу) у кількості від п’яти осіб та не більше 15 осіб, а саме :

  • одного представника Сторожинецької міської ради;
  • одного представника Лікарні;
  • депутатів Сторожинецької міської ради (за згодою) до двох осіб;
  • по одному представнику від старостатів;
  • представників громадськості та громадських об’єднань, діяльність яких спрямована на захист прав та у сфері охорони здоров’я, організацій, що здійснюють професійне самоврядування у сфері охорони здоров’я ( за згодою) – від однієї до трьох осіб (по одному представнику).

    Спостережна рада діє на засадах добровільності, відкритості та прозорості. Строк повноважень спостережної ради – три роки.

     Термін прийому заяв – 10 робочих днів з дати розміщення оголошення на офіційному веб-сайті .