Звернення до жителів територіальної громади

Керуючись законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», Кодексом законів про працю в Україні, враховуючи колективне звернення (вимогу) громадян від 21.10.2021 року до Сторожинецької міської ради, та беручи до уваги відеоролики А. Гури та П. Сологуба, Сторожинецькою міською радою створено комісію щодо розгляду колективного звернення (вимоги) громадян до Сторожинецької міської ради.

Вкотре наголошуємо, Сторожинецька  міська рада, як вже повідомлялося раніше, готова  діяти об’єктивно та неупереджено, всебічно розглянути всі зауваження громадян. Тому, якщо ви володієте інформацією (із підтверджуючими матеріалами)  щодо:

–        діяльності комунального некомерційного підприємства «Сторожинецька багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Сторожинецької міської ради;

–        належного функціонування Сторожинецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Сторожинецької міської ради;

–        якості харчування в закладах освіти Сторожинецької міської територіальної громади,

просимо Вас звернутися до відділу соціального захисту населення Сторожинецької міської ради, який розташований за адресою: кабінет № 7,  вул. Чернівецька 6а, м. Сторожинець із відповідними заявами щодо вище вказаних обставин, для подальшого їх розгляду на засіданнях комісії.

Комісія буде діяти відкрито та регулярно інформуватиме громадськість про проведену роботу.