Відповідно до статті 9 та статті 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, Сторожинецька міська рада повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акту – проекту рішення Сторожинецької міської ради «Про затвердження  положення про порядок розміщення зовнішньої реклами на території  Сторожинецької міської територіальної громади».

Положення про порядок розміщення зовнішньої реклами на території  Сторожинецької міської територіальної громади регулює відносини, що виникають у зв’язку з розміщенням зовнішньої реклами на території громади та визначає порядок надання дозволів на розміщення такої реклами.

Поштова адреса для надсилання зауважень та пропозицій:

Сторожинецька міська рада, вул. Чернівецька, буд. 6а, м. Сторожинець, Чернівецький район, Чернівецька область, 59000.

Проект регуляторного акта та відповідний аналіз регуляторного впливу розміщено на офіційному сайті Сторожинецької міської ради http://stor-rada.gov.ua/ в  категорії Регуляторна політика.

Строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань становить один місяць з 4 січня до 4 лютого 2022 року.

Зауваження та пропозиції надсилаються в друкованому вигляді на паперових носіях на зазначену вище поштову адресу.

Запрошуємо Вас до співпраці щодо внесення зауважень та пропозицій до даного  проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу до нього.