З 13 грудня 2022 змінився графік роботи ЦОПів
У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області повідомляють, що починаючи з 13 грудня 2022 року, на період дії воєнного стану, встановлюється такий режим роботи:
початок робочого дня – о 08 год. 30 хв.;
перерва – 12 год. 30 хв. до 13 год. 00 хв.;
закінчення робочого дня – о 17 год. 15 хв. ( понеділок – четвер);
закінчення робочого дня – о 16 год. 00 хв. (п’ятниця).
 
Надходження до державного бюджету зростають: Сума сплаченого буковинським бізнесом до державного бюджету ПДВ перевищила 1 млрд 30,0 млн грн
Про таку суму надходжень податку на додану вартість інформує заступник начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій Микола Загарюк. Це перевищує надходження відповідного періоду 2021 року на 158,3 млн грн.
Зокрема, посадовець уточнив, що в листопаді цього року суб’єкти господарювання області сплатили до державного бюджету понад 75,3 млн грн податку на додану вартість.
Микола Загарюк дякує всім платникам, які вчасно виконують свої податкові зобов’язання Переконаний – всі добре усвідомлюють, що сплата податків це і є патріотизм, оскільки податки є важливим засобом стабілізації економіки, підтримки соціальної сфера та забезпечення обороноздатності нашої держави.
Щодо стану бюджетного відшкодування, то держава теж вчасно виконує свої зобов’язання і за 11 місяців поточного року 93 суб’єкти господарювання отримали з бюджету грошовими коштами на свої розрахункові рахунки понад 258,0 млн грн податку на додану вартість.
Щиро дякуємо за співпрацю!
Головне управління ДПС у Чернівецькій області
Відповідальна за контакти зі ЗМІ та громадськістю:
завідувач сектору комунікацій Коцим’юк Марія Михайлівна (т./ф.): (0372) 54-55-76
e-mail: cv.official@tax.gov.ua (для публічних запитів);
e-mail: bukdpa@ukr.net (для листування зі ЗМІ)