У базі даних Чернівецької обласної служби зайнятості зареєстровано понад 400 пропозицій роботи. На 183 пропозиції роботи заробітна плата складає  понад 10 тис.грн. На 11 пропозицій роботи – заробітна плата понад 20 тис.грн, одна пропозиція роботи – 50 тис.грн.

Для розробки програм для мікроконтролерів, підтримки поточних проектів та розробки нових пристроїв, моделювання цифрової та аналогової схемотехніки одному із приватних підприємств потрібен системний програміст, йому роботодавець пропонує заробітну плату 50 тис.грн.

На оплату 35 тис.грн роботодавцю потрібен технолог швацького виробництва з пошиття трикотажних виробів. Серед вимог – знання трикотажного виробництва: контроль якості пошиття, контроль поопераційного розподілу пошиву, визначення виробітку. Роботодавець готовий надати житло та компенсувати витрати на проїзд.

Оплату 30 тис.грн пропонують зубному техніку, який самостійно виготовляє, підбирає забарвлення  виробів із кераміки, працює над новими технологіями.

Зарплата 23 тис.грн пропонується фельдшеру ветеринарної медицини з досвідом роботи.

Одному із комунальних підприємств міста Чернівці потрібен заступник начальника виробничо-технічного відділу із зарплатою 22 тис.грн. Серед вимог –  знання теплового обладнання,  теплових мереж, ведення розрахунків, вміння складати теплові та паливні баланси.

20 тис.грн пропонують майстру з ремонту приладів та апаратури (з досвідом роботи по ремонту та налаштування мобільних телефонів), рентгенлаборанту, адміністратору, менеджеру (управителю) із надання кредитів, менеджеру (управителю) в роздрібній торгівлі непродовольчими товарами та ерготерапевту.

Водночас є пропозиції роботи для 23 бухгалтерів та 10 головних бухгалтерів із оплатою від 8 до 18 тис.грн, 30 для водіїв ( зарплата 10-12 тис. грн), 12 для інженерів (зарплата 7-15 тис. грн), 13для  кухарів та кухонних працівників (від 6,7 тис.грн до 12 тис.грн), 11 для менеджерів  (зарплата 10-15 тис.грн).

В закладах освіти майже 30 пропозицій роботи: вихователів, асистентів вихователів, соціальних педагогів та практичних психологів. В медичні заклади потрібні 6 лікарів, 12 медичних сестер.

З базою вакансій Чернівецької області можна ознайомитися на сайті Чернівецького обласного центру зайнятості   https://chn.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy?regionID=101017300000000.

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy.

Відділ організаційно-інформаційної роботи  

Чернівецького обласного центру зайнятості