УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХІІ СЕСІЯ    VІ    СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ №  20-32/2015

23 січня 2015 року                                                                             м.Сторожинець

 Про надання дозволу на виготовлення

проекту землеустрою щодо відведення

безоплатно у власність земельної ділянки

                Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельних ділянок та додані документи,  керуючись ст.ст. 12, 116, 118, 121 та 122 Земельного кодексу України, ст.ст. 19,25 Закону України «Про землеустрій» та п.34 ч.1 ст.26  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

 МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА: 

  1. Надати дозвіл Скрипі Людмилі Йосифівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,14 га з яких 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (за рахунок земель житлової та громадської забудови під дворами) та 0,04 га для ведення особистого селянського господарства (за рахунок земель сільськогосподарського призначення, рілля) по (), проживає ().

       Відмінити пп.1.2. п.1 рішення Сторожинецької міської ради №153-

0/2014 від 20.10.2014  року “Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельних ділянок громадянам.”

  1. 2. Надати дозвіл Чорнолюк Наталі Іллівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для ведення особистого селянського господарства (за рахунок земель сільськогосподарського призначення, рілля) по вул. (), проживає ().
  2. Надати дозвіл Зволінській Георгіні Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,0016 га для будівництва та обслуговування індивідуального автогаража (за рахунок земель житлової та громадської забудови під будівлями) по вул.(), проживає .().
  3. 4. Надати дозвіл Бондаренко Надії Павлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,01 га для ведення особистого селянського господарства (за рахунок земель сільськогосподарського призначення, рілля) по вул. (), проживає ().
  4. Зобов’язати заявників замовити в проектній землевпорядній організації виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та подати на сесію міської ради для затвердження в установленому законом термін.
  5. Контроль за виконанням  рішення покласти на  постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.Антонюк), провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Вітюка А.Д.

 

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                 М.М.КАРЛІЙЧУК