У К Р А Ї Н А

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХІІІ СЕСІЯ  VІ СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я  №  48-33/2015

 18 лютого 2015 року                                                                            м.Сторожинець

 Про затвердження розміру плати за право

тимчасового користування будівлями та

спорудами при розміщенні та встановленні

технічних елементів (пристроїв) на будівлях

та спорудах в м.Сторожинець

 Зважаючи на необхідність встановлення плати за користування будівлями та спорудами при розміщенні та встановленні технічних елементів (пристроїв) на будівлях та спорудах в м.Сторожинець, враховуючи рішення міської ради ХХVІІ сесії Сторожинецької міської ради VІ скликання № 52-27/2014 від 24.04.2014 року “Про затвердження Положення про порядок розміщення та встановлення технічних елементів (пристроїв) на будівлях та спорудах в м. Сторожинець”, керуючись Законом України “Про благоустрій населених пунктів”, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, 

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА: 

  1. Встановити плату за право тимчасового користування будівлями та спорудами при розміщенні та встановленні технічних елементів (пристроїв) на будівлях та спорудах в м.Сторожинець у розмірі двох мінімальних заробітних плат, визначених законом на момент встановлення таких технічних елементів (пристроїв), за кожний технічний елемент (пристрій). 
  1. Сплата грошових коштів за право тимчасового користування будівлями та спорудами при розміщенні та встановленні технічних елементів (пристроїв) на будівлях та спорудах в м.Сторожинець проводиться одноразово при видачі погодження на розміщення та встановлення технічних елементів пристроїв. 
  1. Кошти, отриманні внаслідок сплати за право тимчасового користування будівлями та спорудами при розміщенні та встановленні технічних елементів (пристроїв) на будівлях та спорудах в м.Сторожинець зараховуються до міського бюджету. 
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника Сторожинецького міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Киюка С.Р. та головного бухгалтера Сторожинецької міської ради Буз М.І.

 СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                           М.М.КАРЛІЙЧУК