УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХІІІ СЕСІЯ    VІ    СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ № 55-33/2015

 18 лютого 2015 року                                                                      м.Сторожинець

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельних ділянок громадянам

       Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельних ділянок та додані до заяв матеріали, керуючись вимогами ст.ст.12, 116, 118, 121 Земельного кодексу України та п.34. ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, 

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА 

  1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельних ділянок наступним громадянам:

       1.1.  Місікевич Стефанії Петрівні на земельну ділянку орієнтовною площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. , проживає м.Сторожинець .

        1.2.  Чоботар Олександрі Андріївні земельну ділянку орієнтовною площею 0,05 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул., проживає м.Сторожинець вул. .

        1.3.  Перчек Василині  Іванівні земельну ділянку орієнтовною площею 0,06 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. , проживає м.Сторожинець вул..

        1.4.  Поляк Парасковії Семенівні земельну ділянку орієнтовною площею 0,06 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. , проживає м.Сторожинець вул..

  1. Зобов’язати заявників замовити в проектній землевпорядній організації виготовлення технічної документації та подати її до міської ради  для затвердження в установлений законом термін.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.Антонюк), провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Вітюка А.Д. 

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                         М.М.КАРЛІЙЧУК