УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 ХХХІІІ СЕСІЯ    VІ    СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ № 65-33/2015

 18 лютого 2015 року                                                                          м.Сторожинець

 Про розгляд заяви Унгурян Ж.І.

          Розглянувши заяву Унгурян Жанни Іллівни про внесення змін в п.4 рішення сесії Сторожинецької міської ради №73-27/2014 від 24.04.2014 року,  керуючись вимогами ст. 12 Земельного кодексу України та п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

 МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА: 

  1. Внести зміни до рішення ХХVІІ сесії міської ради VІ скликання №73-27/2014 від 24.04.2014 року “Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду”, виклавши п. 4 рішення в новій редакції:

        “Надати дозвіл Унгурян Жанні Іллівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду терміном на 3 роки земельної ділянки орієнтовною площею 0,1400 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних приміщень будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (обслуговування приміщення контори, виробничих приміщень, складу, сараю) із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення по вул. Чернівецькій, 44.”

 

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.Антонюк) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Порошняка В.А. 

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                          М.М. КАРЛІЙЧУК