УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХІІІ СЕСІЯ    VІ    СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 67-33/2015

 18 лютого 2015 року                                                                          м.Сторожинець

 Про розгляд заяви Шпаркої М.В. 

               Розглянувши заяву гр. Шпаркої М.В. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у користування (на умовах оренди) земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га для ведення особистого селянського господарства по вул. , враховуючи те, що згідно матеріалів інвентарної справи наданої КП “Сторожинецьке РБТІ” за по вул. закріплена земельна ділянка площею 0,0600 га для обслуговування зазначеного будинковолодіння та те, що відповідно до договору купівлі-продажу від 20.02.1988 року зареєстрованого КП “Сторожинецьке РБТІ” власником будинку являється Кравченко Григорій Корнійович, проте на даний час в будинку ніхто не проживає, ним ніхто не опікується внаслідок чого стан будинку та прибудинкової території незадовільні, беручи до уваги необхідність встановлення фактичного власника будинку №7 по вул.Толстого та відповідно землекористувача прибудинкової території і визначення розміру земельної ділянки, керуючись ст.ст.12 Земельного кодексу України, п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА: 

  1. Залишити заяву Шпаркої Марії Василівни щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування (на умовах оренди) терміном на 49 років орієнтовною площею 0,1000 га для ведення особистого селянського господарства по вул.  на доопрацювання.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.Антонюк) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Порошняка В.А. 

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                          М.М. КАРЛІЙЧУК