УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХV СЕСІЯ    VІ    СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 93-35/2015

 02 квітня 2015 року                                                                          м.Сторожинець

 Про укладання нового договору оренди

                Розглянувши клопотання ТзОВ “Будторгінвест” щодо укладання договору оренди землі, керуючись п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, 

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА: 

  1. Укласти з ТзОВ “Будторгінвест” договір оренди землі на земельну ділянку площею 0,1365 га для будівництва та обслуговування п’ятиповерхового житлового будинку по вул.  з кадастровим номером 7324510100:01:005:0237 терміном на 2 роки, встановивши розмір орендної плати на рівні 5% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки в рік. 
  1. Зобов’язати ТзОВ “Будторгінвест” надати необхідні матеріали для укладання договору оренди землі (додатки до договору оренди, витяг з технічної документації про нормативно грошову оцінку, витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку тощо) та провести його державну реєстрацію згідно норм чинного законодавства. 
  1.   Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.С. Антонюк) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради В.А. Порошняка. 

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ

МІСЬКОЇ РАДИ                                                                           Я.В МАНЧУК