УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 ХХХV СЕСІЯ    VІ    СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ № 99-35/2015

02 квітня 2015 року                                                                          м.Сторожинець

 Про  розгляд заяв Шкурган А.І.,

Тарновецького І.В., Тарновецької М.М.

               Розглянувши заяви Шкурган А.І., Тарновецького І.В., Тарновецької М.М. про закріплення за квартирами № власниками яких вони є, сараїв та підвального приміщення що розміщені за адресою вул.  якими  користуються жильці квартир в будинку № враховуючи рішення Сторожинецької міської ради №108-28/2014 від 16.07.2014 року, яким заяви гр. Тарновецького І.В. та Тарновецької М.М. про закріплення у користування сараїв та підвального приміщення по вул.  залишено без задоволення, беручи до уваги те що заявниками не виконано п.2 рішення №108-28/2014 від 16.07.2014 року, яким їх зобов’язали замовити проект поділу прибудинкової території із врахуванням інтересів то пропозиції всіх землекористувачів, які користуються господарськими спорудами із зазначенням земель загального користування, під’їздів до сараїв, погодити його із усіма співвласниками будинковолодінь №2 та №4 по вул. , керуючись вимогами п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

 МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА: 

  1. Заяву Шкурган Анастасії Іванівни про закріплення у користування сараю та підвального приміщення по вул.  залишити без задоволення. 
  1. Заяву Тарновецького Івана Васильовича про закріплення у користування сараю та підвального приміщення по вул. залишити без задоволення. 
  1. Заяву Тарновецької Марії Михайлівни про закріплення у користування сараю по вул.  залишити без задоволення.

 Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.С. Антонюк) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради В.А. Порошняка. 

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ

МІСЬКОЇ РАДИ                                                                           Я.В МАНЧУК