УКРАЇНА
СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ХХХVІІІ СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ № 170-38/2015

16 липня 2015 року                                                                           м.Сторожинець

Про розгляд листа прокуратури
за №66 р-15 від 25.06.2015 року

Розглянувши лист прокуратури за №66 р-15 від 25.06.2015 року про розгляд скарги ОСББ «Арніка-4», враховуючи те, що гр. Мельничук Ю.Є. вирощує сільськогосподарські культури на земельній ділянці загального користування (пров.Гайдара) та те, що громадянами Тарнавським А.М. та Мельничуком Ю.Є. встановлена хвіртка за межами своєї власної ділянки, керуючись вимогами Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Зобов’язати гр. Мельничука Ю.Є. та Тарнавського А. М. зняти хвіртку та встановити її на межі власної земельної ділянки відповідно до правопосвідчуючих документів на земельну ділянку.
2. Зобов’язати гр. Мельничука Ю.Є. після збору врожаю звільнити земельну ділянку загального користування та вподальшому не спричиняти дій самовільного захоплення земель загального користування.
3. Попередити громадян Мельничука Ю.Є. та Тарнавського А.М., що в разі порушення вимог п.1 та п.2 даного рішення матеріали будуть направлені в сільськогосподарську інспекцію для відповідного реагування.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (Антонюк В.С.), провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Вітюка А.Д.

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ Я.В.МАНЧУК