УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХVІІІ СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 174-38/2015

16 липня 2015 року                                                                        м.Сторожинець

Про надання дозволу на розробку проекту
землеустрою щодо відведення земельної
ділянки в оренду

Розглянувши заяву гр. Гренчука М.І., Дащук А.Д., Понтус М.М. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, рішення міської ради №67-33/2015 від 18.02.2015 року, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів від 15.07.2015 року, керуючись ст.ст. 12, 93, 123 Земельного кодексу України, Законом України “Про оренду землі” та п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл Гренчуку Михайлу Іллічу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду терміном на 5 років земельної ділянки орієнтовною площею 0,0500 га для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення по вул. 

2. Надати дозвіл Дащук Анжелі Дмитрівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду терміном на 5 років земельної ділянки площею 0,4442 га для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення по вул. 

3. Надати дозвіл Понтус Марії Мар’янівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду терміном на 5 років земельної ділянки орієнтовною площею 0,0200 га для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення по вул. 
Зобов’язати гр. Малиша І.А. після збору врожаю звільнити самовільно зайняту земельну ділянку орієнтовною площею 0,0200 га по вул.  та забезпечити безперешкодний доступ до неї.

4. Надати дозвіл Шпаркій Марії Василівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду терміном на 5 років земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення по вул. 

5. Зобов’язати заявників протягом трьох місяців замовити в проектній землевпорядній організації виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду після чого подати його на сесію міської ради для затвердження.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.С. Антонюк) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради В.А. Порошняка.

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ Я.В МАНЧУК