УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХL СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 202-40/2015

15 жовтня 2015 року                                                                           м.Сторожинець

Про затвердження проекту землеустрою щодо
відведення земельної ділянки в оренду

Розглянувши заяву Урсакі М.Т., проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, керуючись ст.ст. 12, 93, 124, п.”в” ст. 186 Земельного кодексу України та п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення особистого селянського господарства по вул. 
2. Передати Урсакі Марині Тодорівні в оренду терміном на 10 років земельну ділянку площею 0,30 га для ведення особистого селянського господарства, з кадастровим номером 7324510100:03:007:0504 по вул. , встановивши орендну плату в розмірі 3 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки в рік.

3. Зобов’язати Урсакі М. Т. протягом двох місяців у встановленому порядку укласти з міською радою договір оренди земельної ділянки та провести його державну реєстрацію.
У випадку, якщо договір оренди землі орендарем не було зареєстровано протягом 60 календарних днів з дня прийняття рішення міської ради про передачу в оренду земельної ділянки, розмір орендної плати на період, аналогічний терміну прострочення укладання договору оренди землі, встановлюється в розмірі орендної плати.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.С. Антонюк) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради В.А. Порошняка.

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ Я.В МАНЧУК