У К Р А Ї Н А
СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я № 178

23 грудня 2015 року                                                                              м.Сторожинець

Про надання дозволу на зріз дерев

Розглянувши заяву Гризюка М.В щодо надання дозволу на зріз дерев, беручи до уваги доручення голови Сторожинецької міської ради щодо проведення обстеження зелених насаджень для виявлення потенційно небезпечних дерев по вул. Лопуляка, враховуючи акти обстеження стану зелених насаджень, що підлягають видаленню, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

ВИКОНКОМ МІСЬКОЇ РАДИ ВИРІШИВ:

1. Затвердити акти обстеження стану зелених насаджень на земельних ділянках по вул. Заставнянській, 3 та Лопуляка від 21.12.2015 року.

2. Надати дозвіл Гризюку Михайлу Васильовичу на зріз 7 (семи) дерев породи Верба по вул. Заставнянській навпроти будинковолодінь №2 та №3.
Після проведення робіт по зрізу дерев деревину здати для оприбуткування на склад КП “Сторожинецьке ЖКГ” та привести територію до відповідного естетичного стану.

3. Надати дозвіл КП ”Сторожинецьке ЖКГ” на зріз 7 (семи) дерев породи Липа, Верба та на проведення прочистки скелетних гілок крон 12 (дванадцяти) дерев породи Липа до ступеня неприпинення росту в об’ємі 20% по вул. Лопуляка.
Після проведення робіт по зрізу та прочистці дерев деревину оприбуткувати на складі КП “Сторожинецьке ЖКГ” та привести територію до відповідного естетичного стану.

4. Зобов’язати заявника перед початком робіт одержати ордер на знесення зелених насаджень, після закінчення робіт по зрізу дерев провести роботи по посадці молодих дерев замість зрізаних у двократному розмірі та повідомити Сторожинецьку міську раду про посадку молодих дерев.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Карлійчука І.В.

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ
МІСЬКИЙ ГОЛОВА М.М. КАРЛІЙЧУК