УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ІІ СЕСІЯ VІІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 38-2/2015

24 грудня 2015 року                                                                             м.Сторожинець

Про розгляд заяв щодо
передачі земельних ділянок в оренду

Розглянувши заяви Беленчук А.О., Никорич Л.В., Бойчук Г.В., Андроника О.Г., Трусова О.В., Гренчука М.І. та Ярославського А.Д. щодо передачі земельних ділянок в оренду, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів від 11.12.2015 року, керуючись ст.ст. 12, 93, 123 Земельного кодексу України, Законом України “Про оренду землі” та п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

             1. Передати Беленчук Альоні Олексіївні, Никорич Любові В’ячеславівні, Бойчук Галині Вікторівні, Андронику Олегу Георгійовичу, Трусову Олександру Володимировичу, Гренчуку Михайлу Іллічу земельну ділянку площею 0,0166 га для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури з кадастровим номером 7324510100:03:002:0373 терміном на 5 років по вул. Б.Хмельницького, 8Б, встановивши розмір орендної плати 5% від нормативної грошової оцінки в рік. 

2. Передати Беленчук Альоні Олексіївні та Ярославському Анатолію Дмитровичу земельну ділянку площею 0,0047 га для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури з кадастровим номером 7324510100:03:002:0374 терміном на 5 років по вул. І.Вільде, 2А, встановивши розмір орендної плати 5% від нормативної грошової оцінки в рік.

3. Зобов’язати заявників протягом двох місяців у встановленому порядку укласти з міською радою договори оренди земельних ділянок та провести їх державну реєстрацію.
У випадку, якщо договори оренди землі орендарями не будуть зареєстровані протягом 60 календарних днів з дня прийняття рішення міської ради про передачу в
оренду земельних ділянок, розмір орендної плати на період, аналогічний терміну прострочення укладання договорів оренди землі, встановлюється в розмірі орендної плати.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.О. Бойчук) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Порошняка В.А.

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ
МІСЬКИЙ ГОЛОВА М.М. КАРЛІЙЧУК