УКРАЇНА
СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ІІ СЕСІЯ VІІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 44-2/2015

24 грудня 2015 року                                                                        м.Сторожинець

Про розгляд заяви Туня Г.І.

Розглянувши заяву гр. Туня Г.І. від 23.11.2015 року, беручи до уваги рішення Сторожинецької міської ради № 207-40/2015 від 15.10.2015 року, зважаючи на те, що Тунем Г.І. виготовлено проектну документацію на будівництво каплички та нестачу коштів, в наслідок чого роботи по будівництву не розпочаті, враховуючи те, що постійна комісія з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів зазначила про недоцільність проведення будівельних робіт в зимовий період, керуючись ст.12 Земельного кодексу України, п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Заяву Туня Георгія Івановича взяти до відома.
2. Доручити постійній комісії з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів подати на розгляд сесії Сторожинецької міської ради в другому кварталі 2016 року інформацію щодо стану використання земельної ділянки площею 0,0060 га по вул. та початку будівництва каплички гр. Тунем Г.І.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.О. Бойчук) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Порошняка В.А.

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ
МІСЬКИЙ ГОЛОВА М.М. КАРЛІЙЧУК