УКРАЇНА
СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ІІ СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ № 47-2/2015

24 грудня 2015 року                                                                             м.Сторожинець

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки
Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельних ділянок та додані до заяв матеріали, керуючись вимогами ст.ст.12, 116, 118, 121 Земельного кодексу України та п.34. ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА

1. Надати дозвіл Чайковській Оксані Дмитрівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,06 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. , проживає м.Сторожинець вул. 
2. Надати дозвіл Бакрев Валентині Мірчівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,06 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. , проживає м.Сторожинець вул. 
3. Надати дозвіл Руснаку Раду Георгійовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,06 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по пров. , проживає м.Сторожинець пров. 
4. Надати дозвіл Іліуц Аксенії Іллівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,08 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. , проживає .
5. Надати дозвіл Кузменюк Галині Іванівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. , проживає м.Сторожинець вул. 
6. Надати дозвіл Тоненькому Івану Радуйовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,06 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. , проживає м.Сторожинець вул. 
7. Надати дозвіл Буляк Павліні Дорофтеївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. , проживає м.Сторожинець вул. 
8. Надати дозвіл Щербатій Альоні Станіславівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,03 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. , проживає м. Сторожинець вул. 
9. Надати дозвіл Ніколаєву Олександру Олексійовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,0268 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями), кадастровий номер 7324510100:04:001:0404, по вул. , проживає м. Сторожинець вул. 

10. Надати дозвіл Пашічінській Любові Аркадіївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,60 га з яких 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. , 66 та 0,50 га для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення (рілля) по вул. , проживає с. 
11. Зобов’язати заявників замовити в проектній землевпорядній організації виготовлення технічної документації та подати її до сесії міської ради для затвердження в установлений законом термін.
12. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.О.Бойчук), провідного спеціаліста землевпорядника міської ради А.Д. Вітюка.

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ
МІСЬКИЙ ГОЛОВА М.М.КАРЛІЙЧУК