УКРАЇНА
СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ІІ СЕСІЯ VІІ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ № 53-2/2015

24 грудня 2015 року                                                                            м.Сторожинець

Про затвердження проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки
безоплатно у власність та передачу
земельної ділянки безоплатно у
власність

Розглянувши заяву гр. Бехлер Олени Антонівни про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (безоплатно) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки, матеріали проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по передачі безоплатно у власність, керуючись ст.ст. 12, 116, 118, 121 та 186 Земельного кодексу України та п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передати Бехлер Олені Антонівні безоплатно у власність земельну ділянку площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (за рахунок земель житлової та громадської забудови, двір), кадастровий № 7324510100:03:003:0132, по вул. «б», проживає м.Сторожинець вул. 
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.О.Бойчук), провідного спеціаліста землевпорядника міської ради А.Д. Вітюка.

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ
МІСЬКИЙ ГОЛОВА М.М.КАРЛІЙЧУК