У К Р А Ї Н А

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ІІ СЕСІЯ VІІ СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я № 31-2/2015

24 грудня 2015 року                                                                              м. Сторожинець

Про проведення конкурсу
на оренду приміщення

Зважаючи на пропозиції приватних підприємців щодо розміщення кавового апарату у приміщенні адміністративного будинку по вул. О.Кобилянської, 2 та можливість укладання договору оренди приміщення (розміром 2 кв.м) по вул. О.Кобилянської, 2, керуючись Законом України “Про оренду державного та комунального майна”, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Сторожинецькому міському голові створити конкурсну комісію для проведення конкурсу на право оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Сторожинець, а саме: частини нежитлового приміщення 1-32 площею 2 кв.м адміністративної будівлі по вулиці О.Кобилянської, 2 у м. Сторожинець, затвердити її кількісний та персональний склад.

2. Встановити цільове призначення використання вказаного в п.1 цього рішення приміщення: для розміщення торговельних автоматів, що відпускають продовольчі товари.

3. Голові та членам конкурсної комісії діяти згідно чинного законодавства України та у роботі використовувати Висновок експерта про вартість майна та Звіт про незалежну оцінку приміщень першого поверху двоповерхової адміністративної будівлі (літ.А-ІІ), площею 196,1 кв.м, що знаходиться за адресою: Чернівецька обл. м. Сторожинець вул. О.Кобилянської, 2 від 30.11.2015 року, затверджені рішенням ІІ сесії VІІ скликання № 30-2/2015 від 24 грудня 2015 року «Про продовження договорів позики та оренди приміщення у адміністративному будинку по вул. О.Кобилянської, 2».

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Карлійчука І.В. та на постійну комісію з питань промисловості, транспорту, зв’язку, будівництва та житлово-комунального господарства (Оленюк А. В.).

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ
МІСЬКИЙ ГОЛОВА М.М.КАРЛІЙЧУК