У К Р А Ї Н А
СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ІV СЕСІЯ VІІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 23-4/2016

26 лютого 2016 року                                                                                 м.Сторожинець

Про погодження місця вибору
гравійно-піщаної суміші

Розглянувши акт обстеження місця вибору гравійно-піщаної суміші, загальної глибиною розробки до двох метрів для потреб міста Сторожинець від 16 лютого 2016 року, керуючись ст. 23 Кодексу України про надра, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Погодити місце вибору гравійно-піщаної суміші (як видобування корисних копалин місцевого значення) загальною глибиною розробки до 2 метрів на земельній ділянці орієнтовною площею 1,5 га по вул. Л.Чайкіної в м. Сторожинець, яка розташована в адміністративних межах Сторожинецької міської ради, для потреб міста (без права продажу гравійно-піщаної суміші).

2. Виконавчому комітету Сторожинецької міської ради звернутися до Департаменту екології та туризму Чернівецької обласної державної адміністрації для отримання погодження на виконання даного виду робіт.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань промисловості, транспорту, зв’язку, будівництва та житлово-комунального господарства (Оленюк А.В.) та першого заступника міського голови Киюка С.Р.

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ
МІСЬКИЙ ГОЛОВА М.М.КАРЛІЙЧУК