УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

V СЕСІЯ VІІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 89-5/2016

15 квітня 2016 року                                                                               м.Сторожинець

Про затвердження Положення про оренду
земельних ділянок комунальної власності
у м. Сторожинець та порядок
встановлення розміру орендної плати

З метою створення умов для ефективної реалізації повноважень місцевого самоврядування територіальної громади міста в галузі земельних відносин, розглянувши проект Положення про оренду земельних ділянок комунальної власності у м. Сторожинець та порядок встановлення розміру орендної плати, керуючись п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним кодексом України, Законом України “Про оренду землі,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Положення про оренду земельних ділянок комунальної власності у м. Сторожинець (додається).
2. Дане Положення не поширюється на договори оренди (суборенди) землі та додаткові угоди до договорів оренди землі, які підписані орендарями і Сторожинецькою міською радою до введення в дію цього рішення.
3. Дане рішення оприлюднити на офіційному сайті Сторожинецької міської ради.
4. Рішення набуває чинності з моменту оприлюднення на офіційному сайті Сторожинецької міської ради та діє протягом терміну дії повноважень депутатів VІІ скликання.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.О. Бойчук) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Порошняка В.А.

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ
МІСЬКИЙ ГОЛОВА М.М. КАРЛІЙЧУК