З 29 квітня по 3 травня 2017 року в м. Дрогобич Львівської області відбувся 10-й Міжнародний конкурс баяністів-акордеоністів «Perpetuum mobile» (в перекладі «вічний рух»). У цьому конкурсі, який проходив по групах вікових категорій взяли участь 31 учасник.
До роботи в журі були запрошені авторитетні фахівці народно-інструментального мистецтва, композитори, диригенти, науковці з України, Росії, Білорусії, Словаччини, Хорватії, Польщі, Литви та Казахстану.
За результатами конкурсу у відповідній віковій категорії (13-15 років) успішно виступив учень 6-го класу Сторожинецької музичної школи Мосійчук В’ячеслав, який зайняв І місце. Незважаючи на молодий вік В’ячеслава, за його плечима багато досягнень та нагород, зокрема лише в цьому році він неодноразово здобував перемоги на обласних та регіональних конкурсах виконавської майстерності серед баяністів-акордеоністів, користується повагою, авторитетом серед друзів та інших учнів, а також ним пишаються його рідні та викладач – Токарюк Анатолій Орестович.
Наприкінці за умовами конкурсу учасники, які отримали І місце прийняли участь у заключному Гала концерті при закритті конкурсу. Поїздка та участь в конкурсі Мосійчука В’ячеслава та його наставника Токарюка А.О. відбулася за підтримки Сторожинецької міської ради.

2017-03-28 12.46.50

Document_0