12.07.2017 року Сторожинецькому районному центрі зайнятості відбувся День відкритих дверей. В зазначеному заході взяла участь начальник відділу у справах дітей Сторожинецької міської ради М. Ткачук. Безробітних проінформовано про запровадження інноваційної послуги «сімейного патронату», яка надає можливість органу опіки та піклування своєчасно вживати заходи щодо захисту дитини, яка перебуває в складних життєвих обставинах, шляхом її влаштування в сім’ю професійного патронатного вихователя, на період подолання складних обставин її батьками або на період пошуку для дитини усиновителів, піклувальників чи прийомних батьків.
Учасникам заходу надано роз’яснення щодо вимог до кандидатів у патронатні вихователі, перелік необхідних документів, особливості проходження навчання .
Начальник відділу у справах дітей наголосила, що створення сімей патронатних вихователів – це можливість вирішення проблеми працевлаштування з достойною грошовою винагородою.
Всіх, кого зацікавила інформація про сім’ї патронатних вихователів запрошено на індивідуальні консультації у відділ у справах дітей Сторожинецької міської ради.