Сьогодні, 21 серпня 2019 року, відбулась урочиста передача двох шкільних автобусів для закладів загальної середньої освіти с. Банилів-Підгірний та с. Давидівка.

Сторожинецьким міським головою Карлійчуком Миколою Миколайовичем та секретарем Сторожинецької міської ради Матейчуком Ігорем Григоровичем були передані ключі від автобусів та відповідні документи на них водіям шкільних автобусів закладів загальної середньої освіти с. Банилів-Підгірний та с. Давидівка.

Дані автобуси закуплені Сторожинецькою міською радою в серпні 2019 року на загальну суму 3717 тис. грн. за рахунок обсягу видатків місцевого бюджету та субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів спрямованих на підвищення якості освіти.

В заході прийняли участь старости сіл Банилів-Підгірний (Палічук Майя Миколаївна) та Давидівка (Войцицький Станіслав Леопольдович), депутати міської ради Штефюк Павло Іванович, Пресяжнюк Борис Миколайович, Карлійчук Ілля Васильович, керівники структурних підрозділів міської ради Гринчук Віталій Васильович, Бойчук Дмитро Олексійович, Добра Валентина Миколаївна.