Державна міграційна служба України розширює роботу мережі відокремленого підрозділу ДП «Документ» у Польщі, тим самим полегшуючи життя українців за кордоном. Тож тепер кожен охочий зможе легко оформити паспортні документи у ще одному польському місті – до Варшави, Кракова та Гданську приєднався ще і  Вроцлав.

До відкриття стаціонарного центру ДП «Документ», у місті працюватиме мобільний комплекс – спеціально облаштований мікроавтобус білого кольору із символікою «Паспортний сервіс». Тут українці можуть отримати такі послуги:

отримати закордонний паспорт та ID-картку або одночасно обидва документи;

обміняти водійське посвідчення;

оформити страхування.

Мобільний комплекс працює з понеділка по суботу з 9:00 до 18:00 за адресою Marino Shopping Center, Paprotna 7, 51-117 Wrocław.

Оплата послуг здійснюється на місці – за допомогою онлайн-сервісу. Для цього необхідно мати при собі смартфон та реквізити банківської картки.

Зверніть увагу! Обслуговування громадян здійснюється як за попереднім записом, так і в порядку «живої» черги. Запис до електронної черги проходить  безпосередньо на сайті Паспортного сервісу і є безоплатним, тому просимо не користуватися послугами шахраїв. Всі факти несанкціонованого втручання в роботу електронних систем ДМС документуються та направляються до компетентних правоохоронних органів України для вжиття відповідних заходів реагування.

Управління ДМС у

Чернівецькій області