Сьогодні 29 грудня 2022 року Сторожинецька міська територіальна громада святкує 6- ту річницю від дня створення.
29 грудня 2016 року відбулася перша сесія новоствореної Сторожинецької міської об’єднаної територіальної громади, до якої на той час увійшло 12 населених пунктів.
На території Сторожинецької територіальної громади проживає 41964 особи. Сторожинець є другим за чисельністю мешканців містом Чернівецької області, а громада на сьогодні є однією із найбільших та дієвих в області територіальних громад за результативністю та кількістю населення .
До складу Сторожинецької міської територіальної громади входять: м.Сторожинець, Банилово-Підгірнівський, Бобовецький ,Давидівський, Зруб-Комарівський, Костинецький, Новобросковецький , Панківський , Слобода – Комарівський ,Комарівський , Cтаро-Жадівський старостинські округи та с.Ропча.
Шановні мешканці
Сторожинецької міської територіальної громади, прийміть найщиріші вітання
з Днем громади!
Наша громада розвивається завдяки Вам – освіченим, цілеспрямованим, працьовитим людям, Ви – фундамент, на якому будується наше спільне майбутнє.
У цей нелегкий час, коли наш народ спільно зі Збройними силами України веде мужню боротьбу проти рашистського агресора за незалежність та територіальну цілісність України, бажаю всім міцного здоров’я, родинного щастя і благополуччя, затишної домівки, добра, тепла та світла у душі, взаєморозуміння і добробуту, мудрості у прийнятті рішень, сили і наснаги в усіх наших справах, найшвидшої Перемоги України та миру. Нехай мрія про краще майбутнє, відбудову нашої держави окриляє усіх нас на добрі починання і натхненну працю.
Нехай цей святковий день буде щедрим на добро і любов, сповнений надії і віри, що всі труднощі ми подолаємо і збудуємо міцну, квітучу і сильну громаду!
Слава Україні!!!
Слава ЗСУ!!!
З повагою,
Сторожинецький міський голова                                 Ігор Матейчук