Люди, які не мають документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, у тому числі представники ромської меншини в Україні, можуть отримати правову допомогу для отримання цих документів.

Зокрема, це такі види послуг:

консультації і роз’яснення з правових питань

допомога у складенні заяв, скарг та інших документів правового характеру

здійснення представництва інтересів в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами.

Мапа бюро — https://bit.ly/bpd_buro

Детальний алгоритм отримання документа, що посвідчує особу — у картках.

Система безоплатної правової допомоги гарантує недискримінацію і ввічливе та якісне надання правової допомоги усім клієнтам, незалежно від віку, статті, віросповідання, політичних поглядів, раси тощо.

Нагадуємо, що Сторожинецьке бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Сторожинець, вул. О.Кобилянської, 2,  2-й поверх. Серед основних послуг: надання правової інформації, консультацій та роз’яснень,  доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції України, надання допомоги у забезпечені доступу до вторинної правової допомоги.

Прийом громадян здійснюється у робочі дні з 8.00-17.00 год. Поспілкуватися зі спеціалістами можна за допомогою Skype зв’язку, просто внесіть до списку контактів електронне ім’я сектору: «Сторожинецьке бюро правової допомоги» або логін бюро «storozhynetske@legalaid.cv.ua», а також за телефоном  2-28-99. Телефон контакт-центру ‒ 0-800-213-103.