«Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!» набирає обертів. Встигніть зареєструватися, щоб познайомитися з провідними роботодавцями країни зі сфери IT і комунікацій, осблуговування і техничних напрямків, онлайн бізнесу в міжнародних компаніях.
👉 Реєструйтеся за посиланням: https://bit.ly/3q57hVn та знайдіть стабільну високооплачувану роботу.
💻 На Ярмарку перед учасниками виступатимуть представники найбільших українських і міжнародних роботодавців, які розкажуть про свої компанії, відкриті вакансії та сучасні тенденції на ринку праці.
Також на вас чекатимуть мініпрактикуми з ефективного проходження онлайн співбесіди та складання сучасного резюме. Але вже сьогодні ми підготували для вас 5 універсальних порад, що допоможуть підготуватися і не розгубитися під час проходження співбесіди, онлайн чи офлайн.
▪️Порада 1. Зберіть всю наявну інформацію про компанію, використовуючи офіційні джерела інформації (корпоративний сайт, офіційні сторінки у соціальних мережах) 🧑‍💻 Дізнайтеся про її історію, напрямок і сферу діяльності, партнерів, структуру, корпоративну культуру, стиль, відгуки клієнтів і співробітників – чим більше ви дізнаєтеся, тим впевненіше почуватиметеся.
▪️Порада 2. Будьте готові проходити групову співбесіду. Це доволі поширена практика, коли здобувач посади, крім HR-фахівця/чині спілкується з керівником відділу, провідним фахівцем/чинею. Вас не повинно це лякати, у кожного з фахівців буде свій блок питань, на які ви обов’язково знайдете відповіді, якщо підготуватися.
▪️Порада 3. Випишіть всі питання, які плануєте задати рекрутеру, щоб скласти комплексне уявлення про компанію та своє місце в ній 📝 Не соромтеся їх ставити, адже ви теж вирішуєте, чи влаштовує вас компанія, її політика, умови та рівень заробітної плати.
▪️Порада 4. Подбайте про свій зовнішній вигляд 👔👗 Перше враження про людину формується несвідомо та буквально за кілька хвилин на основі цілого комплексу даних, навіть онлайн. Намагайтесь уникати яскравих парфумів, оберіть стримані прикраси і макіяж, бо співбесіда – це форма ділового спілкування. Ваш вигляд має відповідати стилю компанії. Наприклад, якщо це банківська сфера, доречніше буде обрати діловий костюм, якщо це сфера відпочинку, то можете дозволити собі більш повсякденний одяг.
ти.
▪️Порада 5. Відрепетируйте співбесіду 🎤 Напишіть та вивчіть коротку самопрезентацію, попросить допомоги в сім’ї та друзів. Це допоможе отримати зворотний зв’язок та зрозуміти, над чим ще потрібно працювати.
Можливо, ви зможете потренувати свої навички проходження співбесід вже під час Ярмарки?
👉Реєструйтеся, щоб не проґавити свій шанс: https://bit.ly/3q57hVn 🔗
📍До зустрічі 30 серпня, з 11:00 до 14:00, на платформі ZOOM
Програма «Відбудова та розвиток 2023: працевлаштування та бізнес» реалізується ГО «Маріупольська Спілка Молоді» в межах проєкту Міжнародної організації з міграції IOM Ukraine за фінансової підтримки Уряду Японії.