До Сторожинецької міської ради від мешканців громади надійшло звернення з ініціативою щодо проведення громадських слухань. По даному зверненню прийнято рішення зареєструвати ініціативу щодо проведення громадських слухань у Реєстрі інструментів громадської участі у Сторожинецькій МТГ та видано розпорядження про заходи з підготовки громадських слухань від 26.09.2023 р. № 245.

Предмет громадських слухань: Демонтаж пам’ятного знаку – САУ(самохідна артилерійська установка) 45-ї танкової бригади,  який знаходиться за адресою м. Сторожинець Чернівецького району Чернівецької області та пам’ятника Герою Радянського Союзу Г. П. Карюкіну  (м. Сторожинець, парк ім. Флондора).

Дата, час, місце їх проведення – 05 жовтня 2023 р., 10 год. 00 хв.,  м. Сторожинець, вул. Чернівецька, 6А, мала зала засідань Сторожинецької міської ради  (другий поверх).

Ініціатор громадських слухань – жителі Сторожинецької територіальної громади (25 повнолітніх членів територіальної громади, які постійно проживають на території громади).

Мешканці громади можуть ознайомитися з матеріалами громадських слухань у відділі організаційної та кадрової роботи Сторожинецької міської ради у робочий час.