18 червня  у Чернівцях  на базі регіонального офісу «Зроблено в Україні» відбудеться перший неформальний нетворкінг

18 червня 2024 року о 15.00 год у Чернівецькій філії Чернівецького обласного  центру зайнятості на базі регіонального офісу – центру роботи з мікро- та малим бізнесом «Зроблено в Україні» відбудеться перший неформальний нетворкінг.

Чернівецький обласний центр зайнятості запрошує бізнесменів та новачків на неформальну зустріч. Там можна обмінятися інформацією для розвитку бізнесу. Досвідчені підприємці поділяться своїми знаннями про розвиток, просування товарів та збільшення прибутку. Учасники зможуть обговорити цікаві для них теми.

Впродовж місяця відбулося онлайн опитування щодо тем, які цікавлять учасників бізнесу. В опитуванні взяли участь понад 70 підприємців як діючих так і новачків. 80% респондентів зацікавлені в проведенні таких заходів. За результатами опитування визначено спікерів та теми для обговорення на першу зустріч.

Спікери:

  1. Михайло Кушнір, грантер, відкрив школу масажу у м.Чернівці поділиться досвідом з учасникам заходу «Як зробити бренд чи продукт впізнаваним».
  2. Наталія Урсуляк, фахівець регіонального офісу – центру роботи з мікро- та малим бізнесом «Зроблено в Україні» розповість про «Державну підтримку для бізнесу на Буковині:  активні програми зайнятості».
  3. Юлія Дупешко-Джус, координаторка U&WE Hub: Чернівці розповість про «Можливості розвитку та масштабування власної справи від U&WE Hub».

 

Нетворкінг відбудеться 18 червня 2024 року о 15.00 у Чернівецькій філії Чернівецького обласного центру зайнятості за адресою м.Чернівці, вул.Воробкевича 37. До заходу можна приєднатися онлайн https://meet.google.com/hom-fksm-ibw?pli=1

Проведення нетворкінгів на базі регіонального офісу – центру роботи з мікро- та малим бізнесом «Зроблено в Україні» у Чернівцях заплановано проводити кожного місця та обговорювати теми, які цікаві представникам бізнесу. Зареєструватися для участі у заходах можна тут.