З наближенням літа істотно зросла кількість бажаючих оформити паспорт громадянина України для виїзду за кордон й відповідно збільшились черги до структурних та територіальних підрозділів Управління ДМС у Чернівецькій області.

Так, до Сектору оформлення документів відділу з питань паспортизації, реєстрації та еміграції УДМС у Чернівецькій області зараз можна зареєструватися на тиждень наперед. Реєстрація здійснюється через сервіс «Електронна черга» на сайті ДМС України, розташованому за посиланням https://dmsu.gov.ua/services/online.html  або через термінал попереднього запису безпосередньо в підрозділі за адресою м. Чернівці, вул. А. Шептицького, 25.

Аналогічний термінал працює і в Чернівецькому відділі УДМС у Чернівецькій області, розташованому  за адресою м. Чернівці, вул. Руська, 248-М. В цьому підрозділі сьогодні можна забронювати місце в черзі на 14 днів наперед.

Нагадуємо, що в області працює 12 структурних та територіальних підрозділів УДМС, 14 ЦНАПів та Чернівецьке обласне відділення «Паспортного сервісу» ДП «Документ», що надають відповідні паспортні послуги.

Тож розраховуйте правильно дату своєї поїздки за кордон та відвідування підрозділу міграційної служби,  ЦНАПу чи Паспортного сервісу. Це дозволить уникнути неприємних несподіванок та зриву запланованих поїздок.

Управління ДМС у

Чернівецькій області