16 липня у Чернівецькій філії Чернівецького обласного  центру зайнятості на базі регіонального офісу – центру роботи з мікро- та малим бізнесом «Зроблено в Україні» заплановано проведення наступного неформального нетворкінгу для бізнесу Чернівецької області.

Пропонуємо долучитися до опитування  https://forms.gle/V8vuUDqHWrWF9EPD7 та зареєструватися, щоб визначити теми для обговорень, які будуть цікаві Вам.

Під час зустрічі  можна буде обмінятися інформацією для розвитку бізнесу. Досвідчені підприємці поділяться своїми знаннями та практичними навиками  ведення діяльності та розвитку. Учасники зможуть обговорити цікаві для них теми.

Серед запропонованих тем до обговорення на наступну: доступні кредити від банків-партнерів та гранти від міжнародних неурядових організацій для підтримки бізнесу, а також тема, яку визначать учасники опитування.

Нетворкінг заплановано провести 16 липня 2024 року о 15.00 у Чернівецькій філії Чернівецького обласного центру зайнятості за адресою м.Чернівці, вул.Воробкевича 37.

Захід заплановано провести в офлайн і онлайн форматах. Всім зареєстрованим учасникам надійте посилання на онлайн зустріч напередодні заходу.