На Буковині ще 16 заявників отримали позитивне рішення Державного центру зайнятості на отримання мікрогранту та ще одне позитивне рішення на «ветеранський грант».

Ознайомитися з переможцями можна тут.

Більшість підприємців будуть розширювати власну справу, і лише одна переможниця розпочне власну справу та відкриє кав’ярню у с.Бояни.

У планах підприємців розширення виробництва дитячих та жіночих суконь, послуг з ведення бухгалтерського обліку, студії танцю та фітнесу,  станції технічного обслуговування автомобілів, оздоблення автомобілів шкірою та діяльності у сфері будівництва, ремонту будівель, виробництва бетонних сумішів. Також будуть розширюватися магазини з продажу товарів для дітей, продовольчих та непродовольчих товарів,  жіночої білизни, квітів, а також кав’ярні, солярію та торгівлі одягом з нанесенням принту.

Також дружина учасника бойових дій отримала позитивне рішення на розширення діяльності щодо ведення  бухгалтерських та аудиторських послуг.

З початку року на Буковині 176 переможців за урядовою програмою єРобота «Власна справа», в області буде створено понад 300 нових робочих місць. «Грант для ветеранів та членів їх сімей» отримали 14 осіб.

Звертаємо увагу, шо тепер через портал Дія бажаючі можуть подати заявку на отримання мікрогранту в сумі 75 тисяч гривень. Для отримання такої суми гранту обов’язковою є умова після прийняття рішення про надання мікрогранту реєстрації фізичної як ФОП. Умова щодо створення нових робочих місць у цьому випадку не є обов’язковою. Обов’язковою умовою отримання коштів у сумі понад 75 тисяч гривень є створення нових робочих місць протягом 6 місяців з дня отримання коштів.

 

Для отримання консультацій з питань отримання мікгрогранту потрібно звернутися до найближчого центру зайнятості або до фахівців Чернівецького обласного центру зайнятості за телефоном (0372) 95 02 11.