Відповідно до листа Міністерства у справах ветеранів України від 01 серпня 2024 року № 12544/1.1/3.2-24 щодо реалізації флагманського проєкту Міністерства внутрішніх справ України «Автошколи для осіб з інвалідністю» повідомляємо.
«Автошколи для осіб з інвалідністю» – флагманський проект, який реалізується у рамках ініціативи Першої леді України Олени Зеленської «Без бар’єрів». У зв’язку з цим, можливості підрозділів територіальних сервісних центрів МВС та мережі автошкіл на базі закладів вищої освіти МВС для людей з інвалідністю, які прагнуть навчатись керуванню автомобілем та отримати посвідчення водія, розширюються. Зазначені автошколи вже працюють в шести регіонах України, а саме: в Дніпропетровській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Одеській та Хмельницькій областях. Загальна тривалість навчання – 11 тижнів, з них 64 години – теоретичний курс та 40 годин – практичний курс.
Орієнтовна вартість навчання становить 6000 гривень.
Враховуючи соціальну значущість створення суспільства рівних можливостей, просимо поширити інформацію про можливість організації та здійснення зазначеного навчання серед осіб з інвалідністю та про бажаючих взяти участь у проекті повідомити до 08 серпня 2024 року заповнивши гуглтаблицю за посиланням

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1k8R7-8RtSpA0p8p2NsWe5mdTTCO4LuVCivC9tSYu8KI/edit?gid=0#gid=0