Звертаємо увагу буковинців, внутрішньо переміщених осіб, іноземців та осіб без громадянства, які проживають на території Чернівецької області, що на період дії в Україні воєнного стану скасовано святкові неробочі дні.
На виконання Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» Управління та територіальні підрозділи УДМС у Чернівецькій області працюють в штатному режимі згідно визначеного графіка роботи.
Зокрема, обласний апарат (м. Чернівці, вул. Шептицького, 25), Відділ у справах іноземців та осіб без громадянства УДМС у Чернівецькій області (м. Чернівці, вул. Л.Кобилиці, 21-А), Чернівецькій відділ УДМС у Чернівецькій області (м. Чернівці, вул. Руська, 248-М) не працюватимуть згідно визначених графіків в неробочий день 24 серпня 2024 року.
Територіальні підрозділи УДМС у Чернівецькій області в День Незалежності України 24 серпня 2024 року працюватимуть в штатному режимі з 09.00 до 16.45.
Передсвятковий робочий день 23 серпня 2024 року у буковинських міграційників триватиме згідно визначених графіків роботи: для структурних підрозділів обласного апарату та Чернівецького відділу УДМС у Чернівецькій області – з 09.00 до 16.45, для територіальних підрозділів – з 09.00 до 18.00.

Управління ДМС у
Чернівецькій області