Сторожинецька міська рада Чернівецького району Чернівецької області.

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Сторожинецька міська рада Чернівецького району Чернівецької області, код ЄДРПОУ 04062179, місто Сторожинець, вул. Чернівецька 6а, Чернівецький район, Чернівецька область категорія відповідно до п. 1 ч. 1 ст. 2 Закону України «Про публічні. Закупівлі» – орган місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Нове будівництво додаткової карти для захоронення відходів на існуючому полігоні твердих побутових відходів розташованого в адміністративних межах Сторожинецької міської ради за межами с. Панка Чернівецького району Чернівецької області (1 черга будівництва) ДК 021:2015:45220000-5 Інженерні та будівельні роботи

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями: UA-2024-08-22- 007518-a

Розмір бюджетного призначення: 3 395 000,00 грн. (три мільйона триста дев’яносто п’ять тисяч   гривень 00 копійок)  відповідно до кошторису та змін до річного плану на 2024 рік.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275.

Очікувана вартість закупівлі робіт з будівництва, визначається з урахуванням кошторисних норм України “Настанова з визначення вартості проектних, науково-проектних, вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво”, затверджених наказом Міністерства розвитку громад та територій України від 01.11.2021 № 281, відповідно до розробленої та затвердженої проектної документації.
Очікувана вартість предмета закупівлі становить:  3 395 000,00 грн. з ПДВ

обсяг –  згідно технічного завдання.

Обґрунтування технічних, якісних характеристик: згідно проектно-кошторисної документації.