Екватор літнього відпускного сезону, тож в підрозділах міграційної служби спостерігається звичний для цієї пори підвищений попит на адміністративну послугу з оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Для чернівчан ситуація ускладнена тим, що з технічних причин тимчасово припинив прийом громадян з надання паспортних послуг ЦНАП Чернівецької міської ради. Наразі в обласному центрі є три адреси, де можна отримати таку послугу: в Управлінні УДМС на Шептицького, 25, в Чернівецькому відділі УДМС по вул. Руській, 248-М та «Паспортному сервісі «Документ», розташованому за адресою: м. Чернівці, вул. Руська, 31-А.

Для отримання вказаної послуги в підрозділах міграційної служби необхідно попередньо зареєструватися в «Електронну чергу» за посиланням: https://dmsu.gov.ua/services/online.html . Якщо сервіс показує, що вільних місць на ближчі 14 днів немає, спробуйте зайти за вказаним посиланням опівночі, коли сервіс перевантажується.

Станом на поточну дату саме така ситуація спостерігається в Чернівецькому відділі УДМС по вул. Руській, 248-М. По обласному Управлінню на Шептицького, 25 сервіс запропонує вам запис в чергу на 13-14-й день від дати звернення. В більшості територіальних підрозділів УДМС  можна забронювати місця на ближчі кілька днів наперед.

Управління ДМС у

Чернівецькій області