УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХVІ  СЕСІЯ    VІ    СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 125-36/2015

 26 травня 2015 року                                                             м.Сторожинець

 

Про розгляд заяви Горланової І.В.,

Горланової В.С., Голанової А.С.  

 

         Розглянувши заяву Горланової Ірини Вікторівни, Горланової Вікторії Степанівни та Горланової Анастасії Степанівни щодо надання дозволу на виготовлення землевпорядної документації по виготовленню правопосвідчуючих документів на земельну ділянку по вул. Я.Мудрого, 1-а без погодження із суміжним землекористувачем Карабіновичем Михайлом Дмитровичем, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів Сторожинецької міської ради від „12″ травня  2015 року, керуючись ст.12, Земельного кодексу України та п.34 ч.1 ст.26  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

 

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА: 

  1. Заяву Горланової Ірини Вікторівни, Горланової Вікторії Степанівни та Горланової Анастасії Степанівни взяти до відома.
  2. Відмовити у погоджені меж земельної ділянки Горлановій Ірині Вікторівні, Горлановій Вікторії Степанівні та Горлановій Анастасії Степанівні за суміжного землекористувача Карабіновича М.Д., оскільки дане питання не відноситься до компетенції органу місцевого самоврядування та не передбачено вимогами чинного земельного законодавства.
  3. Погодити Горлановій Ірині Вікторівні, Горлановій Вікторії Степанівні та Горлановій Анастасії Степанівні виготовлення документації із землеустрою щодо відведення безоплатно у  власність земельної ділянки площею 0,06 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Я.Мудрого, 1-а без погодження  меж із суміжним землекористувачем Карабіновичем М.Д.

 

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на  постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (Антонюк В.С.), провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Вітюка А.Д.

 СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ

МІСЬКОЇ РАДИ                                                                       Я.В.МАНЧУК