УКРАЇНА 

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ 

ХХХVІ  СЕСІЯ    VІ    СКЛИКАННЯ 

РІШЕННЯ №  126-36/2015 

26 травня 2015 року                                                                 м.Сторожинець

 Про розгляд заяви Кваснюка С.К. 

               Розглянувши заяву Кваснюка Сергія Костянтиновича щодо можливості виділення в користування земельної ділянки орієнтовною площею 2 га для сільськогосподарськитх потреб для ведення фермерського господарства в оренду по вул. Б.Хмельницького, враховуючи те, що земельна ділянка розташована в адміністративних межах Сторожинецької міської ради за межами населеного пункту м.Сторожинець, керуючись ст.ст. 12, 122, 123, 124 Земельного кодексу України та п.34 ч.1 ст.26  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, 

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА 

  1. Надати згоду Кваснюку Сергію Костянтиновичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення в оренду терміном на 10 років земельної ділянки орієнтовною площею 2,0 га для сільськогосподарських потреб (для ведення фермерського господарства) по вул. . 
  1. Зобов’язати Кваснюка Сергія Костянтиновича звернутися до центрального органу виконавчої влади з питань земельних ресурсів у галузі земельних відносин для отримання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду. 

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ

МІСЬКОЇ РАДИ                                                                       Я.В.МАНЧУК