У К Р А Ї Н А
СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
V СЕСІЯ VІІ СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я № 92-5/2016

15 квітня 2016 року                                                                                  м.Сторожинець

Про розгляд депутатського запита Шульгіної Г.В.

Розглянувши усний запит Шульгіної Г.В. про виділення місця для встановлення пам’ятника ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС з нагоди відзначення 30-ої річниці з дня Чорнобильської трагедії, беручи до уваги рішення виконавчого комітету міської ради № 54 від 14.04.2016 року, враховуючи думку депутатів, членів виконавчого комітету, громадських організацій, керуючись Порядком спорудження (створення) пам’ятників і монументів, затвердженого Наказом Держбуду України та Мінкультури України 30.11.2004 № 231/806, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 15.12.2004 р. за № 1588/10187, Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про охорону культурної спадщини», «Про місцеве самоврядування в Україні»,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Усний запит депутата Сторожинецької міської ради Шульгіної Г.В. взяти до відома.

2. Погодити місце встановлення пам’ятника ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС з нагоди відзначення 30-ої річниці з дня Чорнобильської трагедії по вул. Чернівецькій (біля районного будинку національних культур) згідно схеми, що додається.

3. Дане рішення розмістити на сайті Сторожинецької міської ради.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, гуманітарних та правових питань та секретаря міської ради Матейчука І.Г.

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ
МІСЬКИЙ ГОЛОВА М.М.КАРЛІЙЧУК