Цей творчий конкурс, оголошений Державною службою України з питань праці , для тих, котрі вміють викласти свої почуття на папері. Знаєте, як виглядає безпечна праця?  Немає значення, скільки вам років, вмієте ви малювати, чи користуєтеся відповідним програмним забезпеченням. Фантазія і почуття – ось що робить ескіз, постер, малюнок витвором мистецтва.

Для участі в конкурсі потрібно зробити кілька кроків!

Участь у конкурсі можуть брати всі бажаючі без обмеження за віком, зайнятістю та місцем проживання.

До участі у конкурсі приймаються будь-які візуальні матеріали та зображення на теми охорони праці, здорового робочого місця, безпечного виконання робіт, зокрема:

– постери чи інформаційні плакати, створені вручну або за допомогою програмного забезпечення;

– художні фото, колажі чи зображення, створені на основі фото;

– малюнки, виконані вручну на будь-якому матеріалі і в будь-якій техніці малювання;

– відеоролики (мультиплікаційні, документальні, художні).

Роботи мають бути створені учасниками особисто і відповідати заявленій темі. Роботи на інші теми до участі не допускаються. Конкурс проходить у різних вікових категоріях.

Для участі у конкурсі учасники особисто реєструються на порталі – https://work-competition.netlify.app/art   та завантажують свої роботи у форматі jpg, jpeg або png.

Одночасно із надсиланням робіт учасниками (за бажанням) може надаватися згода на продаж їх творів (в електронному вигляді) через аукціон з подальшим направленням коштів на потреби Збройних Сил України.

У разі, якщо учасник є неповнолітнім, до заявки долучається згода одного з батьків.

Роботи для участі у конкурсі приймаються до 25 червня включно.

Докладніше із положенням Конкурсу можна ознайомитися на сайті за посиланням: https://work-competition.netlify.app/art.

Конкурс відбувається в два етапи: обласний та національний.

Журі міжрегіонального управління Держпраці оцінює зміст робіт на відповідність заявлений темі та визначає переможців 1 етапу. Про перемогу на 1 етапі учасники повідомляються шляхом направлення відповідного повідомлення на електронну пошту.

Роботи – переможці 1 етапу розміщуються на порталі для онлайн голосування, яке відкривається 1 липня і триває по 31 серпня включно.

Результати конкурсу оголошуються в період з 1 по 3 вересня шляхом розміщення інформації на вебсайті  Держпраці.

Переможці конкурсу будуть нагороджені відзнаками Держпраці. Інформація про переможців конкурсу буде розміщена на інформаційних ресурсах Держпраці, її територіальних органів та соціальних партнерів.

Закликаємо до участі у творчому змаганні! Робімо нашу працю безпечнішою!